Bilden visar en gul husfasad
Devon Owens/Unsplash

Heimstaden

Bor du i en bostad du hyr av Heimstaden? Då ska du gå med i hyresgäst­föreningen och ta del av våra förmånliga erbjudanden. Vi stöttar dig i alla din bostadsfrågor som rör hyresrätt och kan hjälpa dig med hyres­förhandlingar, juridisk rådgivning och företräda dig i Hyresnämnden om det skulle behövas. Tillsammans kämpar vi för trygga boenden med schyssta hyresvillkor för alla!

Heimstaden – kort historik

Heimstaden är en privat hyresvärd med över 10 000 lägenheter i Sverige fördelat över orterna Eskilstuna, Eslöv, Falköping, Gävle, Göteborg, Helsingborg,  Karlskrona, Katrineholm, Klippan,  Landskrona, Linköping, Ljungby, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Sandviken, Skellefteå,  Stockholm, Strängnäs, Söderköping, Trelleborg, Umeå, Uppsala,  Vetlanda, Värnamo, Växjö, Ystad, Örebro och Örkelljunga.

Sök bostad hos Heimstaden

Heimstaden lägenheter förmedlas efter kötid. För att söka en bostad behöver du registrera en intressanmälan på bolagets hemsida.

Så kan du som bor hos Heimstaden bli medlem

Som hyresgäst i en fastighet som förvaltas av Heimstaden är du varmt välkommen att gå med hos oss på Hyresgäst­föreningen. Vi är en av Sveriges största folkrörelser och tillsammans engagerar vi oss i alla människors rätt till ett hem där de kan trivas. Var med och påverka både din och dina grannars boendesituation samtidigt som du stöttar viktiga grannsamverkansprojekt och skapar gemenskap i bostadsområdena. 
 
När du blir medlem i Hyresgäst­föreningen blir du medlem i en levande mötesplats för boendefrågor där vi lär oss av varandra. Förutom en rad olika medlemsförmåner som exempelvis hjälp vid hyresförhandling och juridisk rådgivning får du vår populära tidning Hem & Hyra direkt till brevlådan.  
 
Undra du något om vår verksamhet eller medlemskap? Kontakta oss på telefon eller via mejl så berättar vi mer! 

Bostad i Södertälje?

Söker du bostad i Södertälje? Gå in och läs mer om bostadskö i Södertälje