Boet Bostad

Hyr du din lägenhet av Boet Bostad? Då ska du bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen och ta del av våra fina medlemsförmåner. Hos oss kan du få hjälp med hyresförhandling, juridisk rådgivning och stöd i boendefrågor som rör hyresrätt.

Om Boet Bostad

Boet Bostad är baserat i Stockholm och utvecklar främst hyresrätter men även vård- och specialbostäder i Sveriges storstäder, regionstäder och universitetsstäder. 2023 hade bolaget omkring 1000 bostäder.

På sin hemsida skriver bolaget att deras ambition är att utveckla "det som efterfrågas allra mest – tillgängliga bostäder som folk faktiskt har råd att bo i."

Sök bostad hos Boet Bostad

Boet Bostads hemsida hittar du lediga lägenheter som förmedlas via den privata bostadsförmedlngstjänsten HomeQ

Bli medlem i Hyresgäst­föreningen

Välkommen att bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen. Vi är en stark och kunnig organisation som kan hjälpa dig med hyres­förhandlingar, ge juridisk rådgivning och företräda dig i Hyresnämnden om det skulle behövas. Hos oss kan du känna dig trygg med att du får den hjälp du behöver.  
 
Var med och påverka ditt och dina grannars boende genom att gå med i Hyresgäst­föreningen redan idag. Förutom en rad medlemsförmåner får du vår omtyckta tidning Hem & Hyra direkt ner i brevlådan. 
 
Undrar du något om medlemskap eller hur vi på Hyresgäst­föreningen jobbar? Då är du välkommen att kontakta oss på telefon eller mejl så berättar vi mer! 

Bostad i Södertälje?

Söker du bostad i Södertälje? Gå in och läs mer om bostadskö i Södertälje