Varberg
Unsplash

Varberg bostadskö

Varberg har ingen gemensam bostadskö för allmännyttiga och privatägda hyresvärdar. Du som söker bostad behöver ta kontakt med respektive fastighetsägare eller bostadsbolag. På Varbergs kommuns hemsida finns en lista över alla hyresvärdar.

Varberg Bostad AB äger och förvaltar drygt 5 200 lägenheter i Varberg. För att få söka bostad behöver du registrera dig i kön på hemsidan. Anmälan är kostnadsfri och du samlar en poäng per dag.

Ställ dig i kö hos det kommunala bostadsbolaget Varbergs Bostad

Här hittar du kommunens lista med kontaktuppgifter till hyresvärdar i Varberg 

OBS. Du kan inte få bostad via Hyresgästföreningen

Observera att Hyresgästföreningen endast förmedlar information om bostadsköer och tips om hur du hittar en bostad. Vi har ingen egen bostadskö. Du kan inte få en bostad genom ditt medlemskap i Hyresgästföreningen.

Bli medlem när du hittat hem!

När du hittat en hyresrätt att flytta in i kan du bli medlem hos oss i Hyresgästföreningen. Vi finns till för alla som bor i hyresrätt och är med och förhandlar om hyror, hjälper dig med juridisk rådgivning och står på din sida när du är i konflikt med din hyresvärd. Vi stöttar även andra samarbeten som finns till för att öka tryggheten i ditt närområde genom nattvandrare och grannsamverkansprojekt. Bor du i hyresrätt och vill vara med och göra skillnad? Bli medlem redan idag.