Jönköping
Unsplash

Vätterhem

Hyr du din lägenhet av Bostads AB Vätterhem? Då ska du bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen och ta del av våra fina medlemsförmåner. Hos oss kan du få hjälp med hyresförhandling, juridisk rådgivning och stöd i boendefrågor som rör hyresrätt.

Medlemskap ger inte bostad

Medlemskap i Hyresgäst­föreningen ökar din trygghet som hyresgäst men vi förmedlar inte bostäder. För att få bostad behöver du ställa dig i en bostadskö eller vända dig till en hyresvärd direkt med en ansökan. 

Om Vätterhem

Vätterhems fastighetsbestånd finns i de fyra stadsdelarna Råslätt, Strandängen, Österängen och Öxnehaga i Jönköping. Bostadsbolaget äger och förmedlar även fastigheter i centrala Jönköping. Vätterhem har drygt 8 800 lägenheter och är det största bostadsbolaget i Jönköpings kommun.

Sök bostad hos Vätterhem

För att söka boende hos Vätterhem behöver du registrera dig på deras hemsida. Där samlar du köpoäng, som sedan ligger till grund för vem som blir tilldelad lägenhet. Lediga bostäder publiceras löpande på hemsidan. Om du är intresserad av en bostad behöver du göra en intresseanmälan för just den bostaden.