gula och gröna hus

Slättö

Är du hyresgäst hos Slättö? Då ska du gå med i Hyresgäst­föreningen och ta del av våra förmånliga erbjudanden! Vi är en stark och kunnig organisation som gärna hjälper dig när du behöver stöd i hyres­förhandlingar, juridisk rådgivning eller hjälp med boendefrågor som rör hyresrätt.

Om Slättö

Slättö är en privatägd hyresvärd med omkring 8000 fastigheter, befintliga eller i produktion. Bolaget förvaltar hyresrätter i Sverige och Finland. I Sverige finns de i Stockholm och ytterligare i ett tiotal mellanstora städer.

Sök bostad hos Slättö

För att söka bostad hos Slättö gör du en intresseanmälan via bolagets hemsida. Slättö skriver på sin hemsida att de inte har inte något kösystem men tillämpar ”först till kvarn”-principen efter ordningen som ansökningarna har kommit in. För att få ett hyreskontrakt behöver du vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer samt ha egen månadsinkomst som motsvarar minst 2,5 gånger månadshyran.

Bli medlem i Hyresgäst­föreningen

Hyr du din bostad av Slättö är du varmt välkommen att bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen. Tillsammans skapar vi en levande mötesplats där vi arbetar för gemenskap och trygghet i bostadsområdena. När du blir medlem är du dessutom med och stöttar våra samarbeten med nattvandrare och olika grannsamverkansprojekt och deras viktiga arbete. 

Som medlem hos oss kan du vara med och kämpa för ett samhälle där alla får mer inflytande över sin egen lägenhet. Du får en rad medlemsförmåner samt tidningen Hem & Hyra som trillar ner i din brevlåda åtta gånger om året. Ansök om medlemskap redan idag! 
 

Medlemskap ger inte bostad

Medlemskap i Hyresgäst­föreningen ökar din trygghet som hyresgäst men vi förmedlar inte bostäder. För att få bostad behöver du ställa dig i en bostadskö eller vända dig till en hyresvärd direkt med en ansökan.