Bild av frostig blomma
Marcus Bengtsson/Unsplash

Skandia Fastigheter

Är du hyresgäst hos Skandia Fastigheter? Då ska du gå med i Hyresgäst­föreningen och ta del av våra förmånliga erbjudanden! Vi är en stark och kunnig organisation som gärna hjälper dig när du behöver stöd i hyres­förhandlingar, juridisk rådgivning eller hjälp med boendefrågor som rör hyresrätt.

Om Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter är en privat fastighetsägare med fokus på kommersiella lokaler. En fjärdedel av bolagets bestånd är bostadslägenheter. Skandia har bostäder huvudsakligen i de tre storstadsregionerna Malmö, Göteborg pch Stockholm.

Sök bostads hos Skandia Fastigheter

För att söka lägenhet kan du i Göteborgsområdet använda HomeQ, i Malmö Västra hamnen använda Boplats Syd, i Stockholm använda Bostadsförmedlingen, och i Uppsala använda Uppsala Bostadsförmedling.

Så kan du som bor hos Skandia Fastigheter bli medlem

Som hyresgäst hos Skandia Fastigheter är du varmt välkommen att gå med i Hyresgäst­föreningen. Vi är en stark och kunnig organisation som stöttar dig när du behöver det. Vi kan till och med företräda dig i Hyresnämnden vid en eventuell tvist. 
 
Var med och påverka både ditt och dina grannars boende genom att bli medlem i Hyresgäst­föreningen. Tillsammans skapar vi en trygg boendemiljö och gemenskap i ditt bostadsområde.  
 
Vill du veta mer om medlemskap och vår verksamhet? Kontakta oss på telefon eller via mejl, vi svarar gärna på dina frågor!