En barnhand som tar en jordgubbe
Kelly Sikkema/Unsplash

Lundbergs Fastigheter

Som hyresgäst hos Lundbergs fastigheter är du varmt välkommen att bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen. Vi arbetar för allas rätt till ett bra hem och kan hjälpa dig med hyres­förhandlingar och ge juridisk rådgivning när du behöver det.

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter är en proivat hyresvärd som äger ca 7000 lägenheter fördelat i tio svenska städer; Arvika, Eskilstuna, Göteborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Norrköping, Södertälje, Örebro och Stockholm.

Sök bostad hos Lundbergs Fastigheter

Lundberg fastigheters hemsida kan du skicka in en intresseanmälan om du vill hyra en lägenhet. I bolaget uthyrsningpolicy framgår inte om de tillämpar någon kötidsprincip.

Så kan du som bor hos Lundbergs Fastigheter bli medlem

Bli medlem i Hyresgäst­föreningen och var med och påverka både ditt och dina grannars boende! Vi är en av Sveriges största folkrörelser med massor av medlemmar som arbetar tillsammans för att förändra den svenska hyresmarknaden. Hos oss kan du bland annat få stöttning i hyres­förhandlingar och juridisk rådgivning i allt som rör hyreslagen.

Hyr du hos Lundbergs Fastigheter är du varmt välkommen att bli medlem  hos oss på Hyresgäst­föreningen. Du får förmånliga erbjudanden samt vår tidning Hem & Hyra som kommer i brevlådan åtta gånger om året. Ansök om att bli medlem idag och var med och gör skillnad!

Undrar du något om medlemskap eller hur Hyresgäst­föreningen jobbar kan du kontakta oss på telefon 0771-443 443 eller via vårt kontaktformulär