Information om cookies

Vi använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse och för att mäta hur webbplatsen används. Vad hanterar vi för data

Inredningsbild ur vardagsrum
Jade Stephens/Unsplash

Landskronahem

När du hyr av Landskronahem är du välkommen att bli medlem hos oss på Hyresgästföreningen. Vi är en stark och kunnig organisation som tror på engagemang och att tillsammans skapa trygga bostadsområden. Var med och påverka allas rätt till trygga hem!

Landskronahem – kort historik

Landskronahem är det ledande bostadsbolaget i Landskrona. Bolaget ägs helt av Landskrona stad och har visionen att skapa trygga, miljövänliga boenden som är tillgängliga för alla. 

Så kan du som bor hos Landskronahem bli medlem

Är du hyresgäst hos Landskronahem? Då ska du bli medlem i Hyresgästföreningen! Vi är Sveriges största folkrörelse som med stort engagemang kan hjälpa dig att förhandla hyra, ge juridisk rådgivning och företräda dig i Hyresnämnden om det skulle behövas.

När du blir medlem hos oss kan du påverka både din och dina grannars boendesituation och skapa gemenskap i ditt bostadsområde. Förutom en rad medlemsförmåner får du även vår populära tidning Hem & Hyra direkt i brevlådan åtta gånger om året. Ansök enkelt om medlemskap direkt här på vår hemsida! 


Vill du veta med om hur vi på Hyresgästföreningen jobbar? Kontakta oss på telefon 0771-443 443 eller via vårt kontaktformulär