Inredningsbild ur vardagsrum
Jade Stephens/Unsplash

Landskronahem

När du hyr av Landskronahem är du välkommen att bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen. Vi är en stark och kunnig organisation som tror på engagemang och att tillsammans skapa trygga bostadsområden. Var med och påverka allas rätt till trygga hem!

Om Landskronahem 

Landskronahem är en allmännyttig hyresvärd som ägs av Landskrona stad. Bolaget har visionen att skapa trygga, miljövänliga boenden som är tillgängliga för alla. Landskronahem har 2700 lägenheter.

Sök bostads hos Landskronahem

Vill du bo i Landskronahems lägenheter kan du ställa dig i bostadskön, som finns på bolagets hemsida. Bostäderna förmedlas efter kötid.

Så kan du som bor hos Landskronahem bli medlem

Är du hyresgäst hos Landskronahem? Då ska du bli medlem i Hyresgäst­föreningen! Vi är Sveriges största folkrörelse som med stort engagemang kan hjälpa dig att förhandla hyra, ge juridisk rådgivning och företräda dig i Hyresnämnden om det skulle behövas.

När du blir medlem hos oss kan du påverka både din och dina grannars boendesituation och skapa gemenskap i ditt bostadsområde. Förutom en rad medlemsförmåner får du även vår populära tidning Hem & Hyra direkt i brevlådan åtta gånger om året. Ansök enkelt om medlemskap direkt här på vår hemsida! 


Vill du veta med om hur vi på Hyresgäst­föreningen jobbar? Kontakta oss på telefon 0771-443 443 eller via vårt kontaktformulär