Huge Bostäder
Patrick Perkins/Unsplash

Huge Bostäder

Som hyresgäst hos Huge Bostäder är du varmt välkommen att bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen. Vi arbetar för allas rätt till ett bra hem och kan hjälpa dig med hyres­förhandlingar och ge juridisk rådgivning när du behöver det.

Om Huge Bostäder

Huge Bostäder AB ägs av Huddinge kommun. Fastighetsbeståndet består av bostäder och lokaler. Huges fastighetsbestånd består av bostäder och lokaler, men också några förskolor, skolor och äldreboenden.

Sök bostad hos Huge Bostäder

Huge har knappt 8 000 lägenheter över hela Huddinge. Av dem är cirka 7000 vanliga hyreslägenheter som förmedlas via Bostadsförmedlingen. Klicka här för att komma till Stockholms bostadsförmedling.

Så kan du som bor hos Huge Bostäder bli medlem

Bor du i en lägenhet som förvaltas av Huge Bostäder kan du bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen. Som en av Sveriges största folkrörelser med över 500 000 medlemmar finns vi här för dig och stöttar i alla boendefrågor som rör din hyresrätt. Vi är en levande mötesplats där du kan vara med och påverka ditt – och dina grannars – boende.

Som medlem hos Hyresgäst­föreningen kan du alltid få juridisk rådgivning om det skulle uppstå en tvist och vi kan företräda dig i Hyresnämnden. Du får även en rad andra medlemsförmåner för ett tryggt och säkert boende, samt vår populära tidning Hem & Hyra. Bli medlem idag!

Har du några frågor om medlemskap eller hur Hyresgäst­föreningen jobbar är du alltid välkommen att kontakta oss på tfn 0771-443 443 eller via vårt kontaktformulär.

Sök bostad i Stockholm

Söker du bostad i Stockholm? Då kan du gå in och läsa mer om bostadskö i Stockholm.