Turkost mönster
Ilze Lucero/Unsplash

HSB

Bor du i ett hus som förvaltas av HSB ska du bli medlem i Sveriges största folkrörelse – Hyresgäst­föreningen. Som medlem hos oss får du ta del av förmånliga erbjudanden och kan känna dig trygg med att vi alltid står vid din sida i olika hyresfrågor. Du kan få hjälp med hyres­förhandlingar, stöd i boendefrågor och hyresjuridisk rådgivning om det skulle behövas.

HSB – kort historik

HSB är en kooperativ bostadsrörelse som började år 1923 och finns i hela landet. Här bor du i trivsamma lägenheter som utvecklas med trygghet och miljö i fokus. När HSB bygger nytt används alltid sunda material för att minska utsläppet från fastigheterna. Här kan du bo med gott samvete och vara säker på att du kan stanna länge framöver. HSB är dessutom känt för att komma på innovativa idéer och är det företag som introducerade sopnedkastet och tvättstugan i vanliga lägenheter. 

Så kan du som bor hos HSB bli medlem

Hyr du din bostad av HSB? Då är du varmt välkommen att bli medlem i Hyresgäst­föreningen. Tillsammans kämpar vi för alla människors rätt till trygga boenden med schyssta hyresvillkor i säkra bostadsområden. Som medlem är du dessutom med och stöttar viktiga grannsamverkansprojekt såsom nattvandring. 
 
Hyresgäst­föreningen är en levande mötesplats för boendefrågor där alla ska känna sig inkluderade. Var med och påverka ditt och dina grannars boende genom att bli medlem redan idag. Du får dessutom vår populära tidning Hem & Hyra direkt hem i brevlådan åtta gånger om året. 
 
Har du några frågor om medlemskap eller hyra kan du kontakta oss på telefon eller via mejl!