Bild av himmel och gult hus
Robin H/Unsplash

Helsingborgshem

Är du hyresgäst hos Helsingborgshem är du varmt välkommen att bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen. Vi finns här för dig och kan hjälpa till med boendefrågor som rör din hyresrätt. Som medlem kan du dessutom vara med och påverka ditt och dina grannars boende.

Helsingborgshem – kort historik

Helsingborgshem är ett bostadsbolag som ägs av Helsingborgs stad och verkar inom allmännyttan. Med ett brett utbud av lägenheter har de visionen att göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för alla. Helsingborgshem grundades 1946 och har sedan dess haft uppdraget att främja Helsingborgs tillväxt.

Varför du som bor hos Helsingborgshem ska bli medlem

Bor du i en lägenhet som hyrs ut av Helsingborgshem? Då ska du bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen redan idag. Vi är en stark och kunnig organisation som kan stötta dig när du ska förhandla hyran, behöver juridisk rådgivning eller har en fråga som rör din hyresrätt. Som medlem stöttar du dessutom vårt viktiga samarbete med nattvandrare och olika grannsamverkansprojekt som bidrar till en trygg och säker boendemiljö.

Hos Hyresgäst­föreningen får du som medlem flera fina erbjudanden och förmåner. Vi finns här för dig när du behöver oss, och är en levande mötesplats som bjuder in till samtal för att alla ska ha rätten till ett bra boende. Ansök om medlemskap direkt här på vår webbplats
 
Undrar du något om oss på Hyresgäst­föreningen är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon 0771-443 443 eller via vårt kontaktformulär!