Haninge
Jan Backman

Haninge Bostäder

Hyr du din lägenhet av Haninge Bostäder? Då ska du bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen och ta del av våra fina medlemsförmåner. Hos oss kan du få hjälp med hyresförhandling, juridisk rådgivning och stöd i boendefrågor som rör hyresrätt.

Om Haninge bostäder

Haninge Bostäder AB är en allmännyttig hyresvärd som ägs av Haninge kommun, som är en av de största kommunerna i Stockholms län. Bolaget äger och förvaltar hyreslägenheter från Utö och Dalarö i söder till Vendelsö i norr, 

Sök bostad hos Haninge bostäder

Söker en lägenhet gör du på Hanige Bostäders hemsida. Lägenheterna förmedlas efter kötid. För att få en lägenhet måste du ha fyllt 18 år vid hyresavtalets upprättande. Registrering i bostadskön kan ske från det att du fyllt 16 år. 

Så kan du som bor hos Haninge Bostäder bli medlem

Som hyresgäst hos Haninge Bostäder är du varmt välkommen att bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen. Med vår starka och kunniga organisation i ryggen kan du vara med och påverka både din och dina grannars boendesituation. Vi är en levande mötesplats som tror på människors engagemang och arbetar tillsammans för att skapa trygga och säkra bostadsområden.

Bli medlem hos Hyresgäst­föreningen idag och upptäck våra förmånliga erbjudanden. Vi finns här för dig när du behöver oss och hjälper gärna till när du är i behov av stöd i en hyresförhandling eller eventuell tvist. Ansök om medlemskap idag och upptäck alla våra medlemsförmåner!

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på Hyresgäst­föreningen via telefon 0771-443 443 eller vårt kontaktformulär