CA Fastigheter
CA Fastigheter

CA Fastigheter

Här hittar du information om hyresvärden Ca Fastigheter och hur du söker bostad hos dem. Bor du redan hos Ca Fastigheter ska du bli medlem i Hyresgäst­föreningen. Som medlem får du större trygghet och mängder av rabatter.

Sök lägenhet hos CA Fastigheter

CA Fastigheter har inget kösystem, för att söka bostad hos CA Fastigheter kan du skicka in en ansökan via på CA fastigheters hemsida. Där förmedlas både hyresrätter och bostadsrätter. 

Bli medlem i Hyresgäst­föreningen

Som hyresgäst hos CA Fastigheter ska du gå med i Hyresgäst­föreningen och ta del av våra förmånliga erbjudanden. Vi är en stark och kunnig organisation som alltid stöttar dig och kan erbjuda hjälp vid hyres­förhandlingar samt hyresjuridisk rådgivning om det skulle behövas. Dessutom kan vi företräda dig i Hyresnämnden vid en eventuell tvist. 
 
Som medlem hos oss kan du vara med och påverka både din och dina grannars boendesituation samt skapa trygghet och gemenskap i ditt bostadsområde. Du är även med och stöttar våra viktiga samarbeten med olika grannsamverkansprojekt såsom nattvandrare. Ansök om medlemskap snabbt och enkelt här på vår hemsida! 
 
Undrar du något om medlemskap eller vill veta mer om hur vi på Hyresgäst­föreningen jobbar? Kontakta oss på telefon eller via mejl! 

Medlemskap ger inte bostad

Medlemskap i Hyresgäst­föreningen ökar din trygghet som hyresgäst men vi förmedlar inte bostäder. För att få bostad behöver du ställa dig i en bostadskö eller vända dig till en hyresvärd direkt med en ansökan.