CA Fastigheter
CA Fastigheter

CA Fastigheter

Bor du i en hyresrätt som förvaltas av CA Fastigheter? Då är du varmt välkommen att bli medlem i Sveriges största folkrörelse – Hyresgäst­föreningen. Vi tror på allas rätt till ett tryggt hem och kämpar tillsammans för ett samhälle där dagens och morgondagens hyresgäster ska ha schyssta spelregler med rimliga hyresvillkor. Bli medlem idag och upptäck en levande mötesplats där vi lyssnar och lär av varandra.

Sök lägenhet hos CA Fastigheter

CA Fastigheter har inget kösystem, för att söka bostad hos CA Fastigheter kan du skicka in en ansökan via på CA fastigheters hemsida. Där förmedlas både hyresrätter och bostadsrätter. 

 
Så kan du som bor hos CA Fastigheter bli medlem

Som hyresgäst hos CA Fastigheter ska du gå med i Hyresgäst­föreningen och ta del av våra förmånliga erbjudanden. Vi är en stark och kunnig organisation som alltid stöttar dig och kan erbjuda hjälp vid hyres­förhandlingar samt hyresjuridisk rådgivning om det skulle behövas. Dessutom kan vi företräda dig i Hyresnämnden vid en eventuell tvist. 
 
Som medlem hos oss kan du vara med och påverka både din och dina grannars boendesituation samt skapa trygghet och gemenskap i ditt bostadsområde. Du är även med och stöttar våra viktiga samarbeten med olika grannsamverkansprojekt såsom nattvandrare. Ansök om medlemskap snabbt och enkelt här på vår hemsida! 
 
Undrar du något om medlemskap eller vill veta mer om hur vi på Hyresgäst­föreningen jobbar? Kontakta oss på telefon eller via mejl!