Sundsvall
Unsplash

Sundsvall bostadskö

I Sundsvall finns ingen gemensam bostadskö, men via kommunen kan du få en sammanställning över alla hyresvärdar i Sundsvall dit du kan vända dig för att söka bostad.

Det kommunala bostadsbolaget Mitthem AB är Sundsvalls största bostadsbolag med cirka 5 800 lägenheter. För att kunna söka lägenhet hos bostadsbolaget behöver du registrera dig på bolagets hemsida. Du måste logga in på ditt konto minst en gång var sjätte månad för att behålla din plats i kön.

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga hyresvärdar i Sundsvall

OBS. Du kan inte få bostad via Hyresgästföreningen

Observera att Hyresgästföreningen endast förmedlar information om bostadsköer och tips om hur du hittar en bostad. Vi har ingen egen bostadskö. Du kan inte få en bostad genom ditt medlemskap i Hyresgästföreningen.

Bli medlem när du hittat hem!

När du hittat en hyresrätt att flytta in i kan du bli medlem hos oss i Hyresgästföreningen. Vi finns till för alla som bor i hyresrätt och är med och förhandlar om hyror, hjälper dig med juridisk rådgivning och står på din sida när du är i konflikt med din hyresvärd. Vi stöttar även andra samarbeten som finns till för att öka tryggheten i ditt närområde genom nattvandrare och grannsamverkansprojekt. Bor du i hyresrätt och vill vara med och göra skillnad? Bli medlem redan idag.