Skövde
Unsplash

Skövde bostadskö

Det finns ingen heltäckande bostadskö för både allmännyttiga och privatägda hyresvärdar i Skövde. På Skövde kommuns hemsida finns däremot en lista med kontaktuppgifter till ett urval bostadsförmedlare.

Skövdebostäder ägs av kommunen och är Skövdes största hyresvärd med drygt 5 300 bostäder. För att söka bostad behöver du registrera dig i bostadskön på hemsidan. Du kan ställa dig i kön från det att du fyller 15 år.

Ställ dig i bostadskö hos Skövdebostäder 

Här hittar du listan över bostadsförmedlare i Skövde  

OBS. Du kan inte få bostad via Hyresgästföreningen

Observera att Hyresgästföreningen endast förmedlar information om bostadsköer och tips om hur du hittar en bostad. Vi har ingen egen bostadskö. Du kan inte få en bostad genom ditt medlemskap i Hyresgästföreningen.

Bli medlem när du hittat hem!

När du hittat en hyresrätt att flytta in i kan du bli medlem hos oss i Hyresgästföreningen. Vi finns till för alla som bor i hyresrätt och är med och förhandlar om hyror, hjälper dig med juridisk rådgivning och står på din sida när du är i konflikt med din hyresvärd. Vi stöttar även andra samarbeten som finns till för att öka tryggheten i ditt närområde genom nattvandrare och grannsamverkansprojekt. Bor du i hyresrätt och vill vara med och göra skillnad? Bli medlem redan idag.