Östersund
Unsplash

Östersund bostadskö

Östersund saknar en gemensam bostadskö för allmännyttiga och privatägda hyresvärdar. Däremot har Östersunds kommun en lista med kontaktuppgifter över bostadsbolag och fastighetsägare i kommunen.

Östersundshem äger och förvaltar cirka 4 000 lägenheter. För att kunna söka bostad behöver du registrera dig i bostadskön på bolagets hemsida, det är kostnadsfritt och du kan registrera dig från den dagen du fyllt 16 år. För att behålla din plats i kön måste du logga in minst en gång per år.

Ställ dig i bostadskö hos det kommunala bostadsbolaget Östersundshem

Här finns kommunens lista med kontaktuppgifter till hyresvärdar i Östersund 

OBS. Du kan inte få bostad via Hyresgästföreningen

Observera att Hyresgästföreningen endast förmedlar information om bostadsköer och tips om hur du hittar en bostad. Vi har ingen egen bostadskö. Du kan inte få en bostad genom ditt medlemskap i Hyresgästföreningen.

Bli medlem när du hittat hem!

När du hittat en hyresrätt att flytta in i kan du bli medlem hos oss i Hyresgästföreningen. Vi finns till för alla som bor i hyresrätt och är med och förhandlar om hyror, hjälper dig med juridisk rådgivning och står på din sida när du är i konflikt med din hyresvärd. Vi stöttar även andra samarbeten som finns till för att öka tryggheten i ditt närområde genom nattvandrare och grannsamverkansprojekt. Bor du i hyresrätt och vill vara med och göra skillnad? Bli medlem redan idag.