Vår i Nyköping
Unsplash

Nyköping bostadskö

Nyköping saknar en gemensam bostadskö för samtliga hyresvärdar i Nyköping. Det finns ett allmännyttigt bostadsbolag där du kan ställa dig i kö.

Nyköpingshem är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Nyköpings kommun. Bostadsbolaget äger och förvaltar cirka 4 000 lägenheter vilket gör bolaget till Nyköpings största hyresvärd. För att söka lägenhet behöver du registrera dig i bostadskön på hemsidan. Det är kostnadsfritt och du behöver uppdatera din profil minst en gång varje år för att behålla din plats i kön.

Ställ dig i kö hos Nyköpingshem

OBS. Du kan inte få bostad via Hyresgästföreningen

Observera att Hyresgästföreningen endast förmedlar information om bostadsköer och tips om hur du hittar en bostad. Vi har ingen egen bostadskö. Du kan inte få en bostad genom ditt medlemskap i Hyresgästföreningen.

Bli medlem när du hittat hem!

När du hittat en hyresrätt att flytta in i kan du bli medlem hos oss i Hyresgästföreningen. Vi finns till för alla som bor i hyresrätt och är med och förhandlar om hyror, hjälper dig med juridisk rådgivning och står på din sida när du är i konflikt med din hyresvärd. Vi stöttar även andra samarbeten som finns till för att öka tryggheten i ditt närområde genom nattvandrare och grannsamverkansprojekt. Bor du i hyresrätt och vill vara med och göra skillnad? Bli medlem redan idag.