Vår i Nyköping
Unsplash

Nyköping bostadskö

Hyresgäst­föreningen är inte en bostadskö, däremot kan vi ge dig information och stöttning när du söker bostad. Nyköping saknar en gemensam bostadskö för samtliga hyresvärdar i Nyköping. Det finns ett allmännyttigt bostadsbolag där du kan ställa dig i kö.

Nyköpingshem är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Nyköpings kommun. Bostadsbolaget äger och förvaltar cirka 4 000 lägenheter vilket gör bolaget till Nyköpings största hyresvärd. För att söka lägenhet behöver du registrera dig i bostadskön på hemsidan. Det är kostnadsfritt och du behöver uppdatera din profil minst en gång varje år för att behålla din plats i kön.

Ställ dig i kö hos Nyköpingshem

OBS. Du kan inte få bostad via Hyresgäst­föreningen

Observera att Hyresgäst­föreningen endast förmedlar information om bostadsköer och tips om hur du hittar en bostad. Vi har ingen egen bostadskö. Du kan inte få en bostad genom ditt medlemskap i Hyresgäst­föreningen.

Bli medlem när du hittat hem!

När du hittat en hyresrätt att flytta in i kan du bli medlem hos oss i Hyresgäst­föreningen. Vi finns till för alla som bor i hyresrätt och är med och förhandlar om hyror, hjälper dig med juridisk rådgivning och står på din sida när du är i konflikt med din hyresvärd. Vi stöttar även andra samarbeten som finns till för att öka tryggheten i ditt närområde genom nattvandrare och grannsamverkansprojekt. Bor du i hyresrätt och vill vara med och göra skillnad? Bli medlem redan idag.