Skog utanför Norrtälje
Unsplash

Norrtälje bostadskö

Hyresgäst­föreningen är inte en bostadskö, däremot kan vi ge dig information och stöttning när du söker bostad. Norrtälje har ingen gemensam bostadskö för allmännyttiga och privatägda hyresvärdar. Du som söker efter bostad behöver själv ta kontakt med respektive bostadsbolag.

Du som söker bostad i Norrtälje behöver själv ta kontakt med respektive bostadsbolag. Roslagsbostäder ägs av kommunen. Registerna dig kostnadsfritt i bostadskön på hemsidan för att söka bostad, det kan du göra från den dagen du fyllt 15 år. För att behålla din plats i kön behöver du logga in minst en gång per år.

Ställ dig i bostadskö hos Roslagsbostäder

OBS. Du kan inte få bostad via Hyresgäst­föreningen

Observera att Hyresgäst­föreningen endast förmedlar information om bostadsköer och tips om hur du hittar en bostad. Vi har ingen egen bostadskö. Du kan inte få en bostad genom ditt medlemskap i Hyresgäst­föreningen.

Bli medlem när du hittat hem!

När du hittat en hyresrätt att flytta in i kan du bli medlem hos oss i Hyresgäst­föreningen. Vi finns till för alla som bor i hyresrätt och är med och förhandlar om hyror, hjälper dig med juridisk rådgivning och står på din sida när du är i konflikt med din hyresvärd. Vi stöttar även andra samarbeten som finns till för att öka tryggheten i ditt närområde genom nattvandrare och grannsamverkansprojekt. Bor du i hyresrätt och vill vara med och göra skillnad? Bli medlem redan idag.