Kalmar slott
Unsplash

Kalmar bostadskö

Kalmar saknar en gemensam bostadskö. Kalmar kommuns allmännyttiga bostadsbolag Kalmarhem har en egen kö liksom flertalet privata hyresvärdar. På kommunens hemsida finns kontaktuppgifter till flera bostadsförvaltare runt om i staden.

Kalmarhem är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Kalmar kommun. För att ställa dig i kö till de drygt 5 000 lägenheterna som bostadsbolaget äger, behöver du registrera dig på bolagets hemsida. Du kan registrera dig från den dagen du fyllt 16 år och söka lägenheter från den dagen du fyllt 18 år.

Ställ dig i bostadskö hos det kommunala bostadsbolaget Kalmarhem
 
Här hittar du listan över samtliga hyresvärdar i Kalmar

OBS. Du kan inte få bostad via Hyresgästföreningen

Observera att Hyresgästföreningen endast förmedlar information om bostadsköer och tips om hur du hittar en bostad. Vi har ingen egen bostadskö. Du kan inte få en bostad genom ditt medlemskap i Hyresgästföreningen.

Bli medlem när du hittat hem!

När du hittat en hyresrätt att flytta in i kan du bli medlem hos oss i Hyresgästföreningen. Vi finns till för alla som bor i hyresrätt och är med och förhandlar om hyror, hjälper dig med juridisk rådgivning och står på din sida när du är i konflikt med din hyresvärd. Vi stöttar även andra samarbeten som finns till för att öka tryggheten i ditt närområde genom nattvandrare och grannsamverkansprojekt. Bor du i hyresrätt och vill vara med och göra skillnad? Bli medlem redan idag.