Sigtunahem
Patrick Perkins/Unsplash

SigtunaHem

Som hyresgäst hos SigtunaHem är du varmt välkommen att bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen. Vi arbetar för allas rätt till ett bra hem och kan hjälpa dig med hyres­förhandlingar och ge juridisk rådgivning när du behöver det.

Om SigtunaHem

SigtunaHem äger och förvaltar 4 800 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. Sigtuna Bostadsförmedling är ett fristående dotterbolag till SigtunaHem och  förmedlar bostäder från såväl oss som andra hyresvärdar. På så sätt blir det fler bostäder att välja på inom Sigtuna kommun.

Sök bostad hos SigtunaHem

Sedan 1 september 2020 har SigtunaHem inte någon egen bostadskö. Deras lägenheter förmedlas via Sigtuna bostadsförmedling

Så kan du som bor hos SigtunaHem bli medlem

Bor du i en lägenhet som förvaltas av SigtunaHem kan du bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen. Som en av Sveriges största folkrörelser med över 500 000 medlemmar finns vi här för dig och stöttar i alla boendefrågor som rör din hyresrätt. Vi är en levande mötesplats där du kan vara med och påverka ditt – och dina grannars – boende.

Som medlem hos Hyresgäst­föreningen kan du alltid få juridisk rådgivning om det skulle uppstå en tvist och vi kan företräda dig i Hyresnämnden. Du får även en rad andra medlemsförmåner för ett tryggt och säkert boende, samt vår populära tidning Hem & Hyra. Bli medlem idag!

Har du några frågor om medlemskap eller hur Hyresgäst­föreningen jobbar är du alltid välkommen att kontakta oss på tfn 0771-443 443 eller via vårt kontaktformulär.

Sök bostad i Stockholm

Söker du bostad i Stockholm? Då kan du gå in och läsa mer om bostadskö i Stockholm.