Information om cookies

Vi använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse och för att mäta hur webbplatsen används. Vad hanterar vi för data

Mölndalsbostäder
Foto: Mölndalsbostäder

Mölndalsbostäder

Hyr du din bostad hos Mölndalsbostäder? Då kan du bli medlem hos oss på Hyresgästföreningen och upptäcka alla våra förmåner. Vi är en stark och kunnig organisation som arbetar tillsammans mot trygga boenden där människor och samhälle ska kunna utvecklas.

Mölndalsbostäder – kort historik

Mölndalsbostäder är ett bostadsbolag som verkar för allmännyttan och förser Mölndal med attraktiva bostäder. Företaget grundades 1947 och har sedan dess byggt och förvaltat mängder av hyresrätter. Mölndalsbostäder har som mål att alla som bor hos dem ska känna ekonomisk trygghet och delaktighet.

Så kan du som bor hos Mölndalsbostäder bli medlem

Som medlem hos Hyresgästföreningen kan du vara med och skapa ett bostadssamhälle där man ska ha rätt att bo kvar till rimlig hyra och ha inflytande över sin egen lägenhet. Vi finns när du behöver oss och kan hjälpa till med hyresförhandlingar och juridisk rådgivning inom allt som rör hyreslagen.

Är du hyresgäst hos Mölndalsbostäder är du varmt välkommen att bli medlem hos oss och vara med och påverka den svenska hyresmarknaden. Förutom en rad medlemsförmåner får du även vår tidning Hem & Hyra som ges ut åtta gånger om året. Ansök om medlemskap redan idag! 
 
Undrar du något om Hyresgästföreningen och vår verksamhet? Kontakta oss på telefon 0771-443 443 eller via vårt kontaktformulär