Ernst Rosén

Hyr du din lägenhet av Ernst Rosén? Då ska du bli medlem hos oss på Hyresgäst­föreningen och ta del av våra fina medlemsförmåner. Hos oss kan du få hjälp med hyresförhandling, juridisk rådgivning och stöd i boendefrågor som rör hyresrätt.

Om Ernst Rosén

Ernst Rosén är en privat hyresvärd med över 2000 lägenheter främst i Göteborg. Bolaget äger och förvaltar även fastigheter i Lerum och Kungsbacka. Ernst Rosén bildades på 50-talet av byggmästaren Ernst Rosén.

Ernst Roséns hemsida står det att  bolaget eftersträvar en blandad sammansättning av hyresgäster, en variation av olika åldrar, studerande, arbetande, barnfamiljer, pensionärer och ensamhushåll.

Sök bostad hos Ernst Rosén

  • Ernst Roséns lägenheter söker du via den privata bostadsförmedlingen HomeQ.
  • För att söka lägenhet hos Ernst Rosen behöver du vara 18 år, har goda referenser från en tidigare hyrevärd, inte ha några betalningsanmärkningar samt ha en inkomst som är tre gånger så stor som månadshyran. 

Bli medlem i Hyresgäst­föreningen

När du flyttat in, bli medlem i Hyresgäst­föreningen! Vi förhandlar hyran och stärker din trygghet som hyresgäst. Av oss kan får du svar på frågor om ditt boende och kan få hjälp av våra jurister vid en konflikt med hyresvärden. Som medlem har du även massor av förmåner och rabatter. Läs mer om medlemskapet