Barnvagn, mamma och  barn med slöja promenerar i Borås

Bostäder Borås

Bostäder Borås är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Borås stad. Bolaget äger och förvaltar över 6500 lägenheter i Borås kommun.

Sök bostad hos Bostäder i Borås

Bostäder i Borås är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Borås stad. Bolaget äger och förvaltar över 6500 lägenheter i Borås kommun. lägenheterna förmedlas efter kötid på Bostäder i Borås hemsida.

Bli medlem i Hyresgäst­föreningen

Hyresgäst­föreningen är Sveriges största folkrörelse som kämpar för ett samhälle där alla ska ha möjligheten att skapa sig ett hem. Genom att bli medlem hos oss kan du vara med och påverka boendevillkoren för både dagens och morgondagens hyresgäster. Du är dessutom med och stöttar våra viktiga samarbeten med nattvandrare och olika grannsamverkansprojekt.

Är du hyresgäst hos Bostäder Borås rekommenderas du att bli medlem i Hyresgäst­föreningen. Förutom en rad förmåner får du även vår populära tidning Hem & Hyra som ges ut åtta gånger om året. Vi finns här för dig när du behöver oss!

 
Undrar du något om medlemskap eller vår verksamhet? Kontakta oss gärna på telefon 0771-443 443  eller via vårt kontaktformulär