Förhandling Hyresgäst­föreningen region Sydost
Mostphotos

Hyres­förhandlingar för 2024 - Västernorrland

Vårt förhandlingsarbete är det viktigaste skyddet mot orimliga hyreshöjningar. På denna sida, kan du följa hur hyres­förhandlingarna 2024 går i Västernorrlands alla kommuner, både bland allmännyttorna och privata fastighetsägare. Genom att klicka på ortsnamnet kommer du direkt till all information i den kommunen.

Västernorrland

Härnösand
Kramfors
Sollefteå
Sundvall
Timrå
Ånge
Örnsköldsvik

Startsida förhandling
 

Förhandlingsinformation kommunvis

Härnösand

Härnösandshus AB: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Fastighetsägarna MittNord Hörnösand: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 12 procent från och med den 1 april 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Västernorrland.)

Kramfors

Krambo AB: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Fastighetsägarna MittNord Kramfors: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 12 procent från och med den 1 april 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Västernorrland.)

Sollefteå

Solatum Hus och Hem AB: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Fastighetsägarna MittNord Sollefteå: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 12 procent från och med den 1 april 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Västernorrland.)

Sundvall

Mitthem AB: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Fastighetsägarna MittNord Sundsvall: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 12 procent från och med den 1 april 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Västernorrland.)

Timrå

Timråbo AB: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Fastighetsägarna MittNord Timrå: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 12 procent från och med den 1 april 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Västernorrland.)

Ånge

Ånge Fastighets och Intustri AB: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Örnsköldsvik

Övikshem AB: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 9 procent från och med den 1 januari 2024.

Fastighetsägarna MittNord Örnsköldsvik: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 12 procent från och med den 1 januari 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Västernorrland.)

Fastighetsbolaget Nordek:  Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 12 procent från och med den 1 januari 2024.