Förhandling Hyresgäst­föreningen region Sydost
Mostphotos

Hyres­förhandlingar för 2024 - Jämtland

Vårt förhandlingsarbete är det viktigaste skyddet mot orimliga hyreshöjningar. På denna sida, kan du följa hur hyres­förhandlingarna 2024 går i Jämtlands alla kommuner, både bland allmännyttorna och privata fastighetsägare. Genom att klicka på ortsnamnet kommer du direkt till all information i den kommunen.

Jämtland

Berg
Bräcke
Härjedalen
Krokom
Ragunda
Strömsund
Åre
Östersund

Startsida förhandling

Förhandlingsinformation kommunvis

Berg

Bergs Hyreshus AB: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Fastighetsägarna MittNord Berg: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 11 procent från och med den 1 januari 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Jämtland.)

Bräcke

Bräcke kommun: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Fastighetsägarna MittNord Bräcke: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 11 procent från och med den 1 januari 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Jämtland.)

Härjedalen

Härjegårdar Fastighets AB: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Fastighetsägarna MittNord Härjedalen: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 11 procent från och med den 1 januari 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Jämtland.)

Krokom

Krokombostäder AB: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 7,4 procent från och med den 1 januari 2024.

Fastighetsägarna MittNord Krokom: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 11 procent från och med den 1 januari 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Jämtland.)

Ragunda

Ragunda kommun: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Fastighetsägarna MittNord Ragunda: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 11 procent från och med den 1 januari 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Jämtland.)

Strömsund

Strömsunds Hyresbostäder AB: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Fastighetsägarna MittNord Strömsund: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 11 procent från och med den 1 januari 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Jämtland.)

Åre

Årehus AB: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 10 procent från och med den 1 januari 2024.

Fastighetsägarna MittNord Åre: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 11 procent från och med den 1 januari 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Jämtland.)

Östersund

Östersundshem AB: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Landstingsbostäder i Jämtland AB: Din hyresvärd har ännu inte påbörjat hyres­förhandlingarna med oss ​​om 2024 års hyror.

Fastighetsägarna MittNord Östersund: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 11 procent från och med den 1 januari 2024. (Fastighetsägarna MittNord är ombud för flera privata fastighetsägare i Jämtland.)

Fastighetsbolag Bohild/Klarabo Östersund: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 7,5 procent från och med den 1 januari 2024. 

Rikshem Östersund: Din hyresvärd har inlett hyres­förhandlingarna med oss om hyresnivån för 2024 och har sagt att de vill ha en hyreshöjning på 10,7 procent från och med den 1 januari 2024.