Information om cookies

Vi använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse och för att mäta hur webbplatsen används. Vad hanterar vi för data

Hyresgästföreningen
Hyresgästföreningen
Hyresgästföreningen Region västra Sverige

Här finns vi

Hyresgästföreningen Region västra Sverige omfattar 13 kommuner och har omkring 1 500 förtroendevalda. Regionkontoret med omkring 90 anställda ligger i Göteborg.

regionkarta
karta
regionkarta

Region Västra Sverige

Vår region omfattas av följande kommuner: Ale, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Orust, Partille, Stenungsund, Tjörn, Varberg och Öckerö.

Besöksadress

Regionkontoret ligger på Första Långgatan 17 B i Göteborg, intill Masthuggstorgets spårvagnshållplats.
I våra lokaler finns även vår publika mötesplats Arena: Första Lång, där vi anordnar seminarier, föreläsningar, möten och utbildningar.

Vår postadress är:
Hyresgästföreningen region Västra Sverige
Box 7304, 402 36 Göteborg

Öppettider

På grund av coronavirusutbrottet kommer regionkontoret och Arena:Första Lång på Första Långgatan 17B i Göteborg att vara stängt för externa besökare tills vidare. Detta gör vi med omsorg om våra medarbetare och besökare.

Är du förtroendevald?
Har du behov av att nå en medarbetare på Hyresgästföreningen hänvisar vi till telefon och e-post.

Är du medlem i Hyresgästföreningen?
Är du medlem och inte finner dina svar på hyresgastforeningen.se så hänvisar vi dig till vår rådgivning (endast för våra medlemmar) på 0771-443 443 eller radgivningen@hyresgastforeningen.se (du kan bli medlem på vår hemsida!)
Du kan också kontakta oss via ett kontaktformulär på hemsidan: www.hyresgastforeningen.se/kontakta-oss/

Följ oss på Facebook

Gilla och följ Hyresgästföreningen region Västra Sverige på Facebook för att varje vecka få aktuella tips och information om vad som är på gång i området.