Att vara hyresgäst
Hyresgäst­föreningen

Att vara hyresgäst

Ofta löser du problem kring din lägenhet genom att kontakta din hyresvärd. Men vad händer när ni inte kommer överens om vad som gäller? Hyresvärden känner till sina rättigheter, men känner du till dina? Kom och lyssna på våra experter i Linköping den 24 april, så berättar vi mer!

Tjej som funderar
Hyresgäst­föreningen

En föreläsning för dig som är medlem i Hyresgäst­föreningen.

Får din hyresvärd gå in i din lägenhet utan att fråga om lov? Vet du vad du ska göra om hyresvärden kräver dig på pengar efter att du flyttat? För det mesta handlar det bara om att känna till vad som gäller, men hjälper inte det så finns vi här för att hjälpa dig.

Kom på föreläsningen ”Att vara hyresgäst” och träffa en av våra duktiga jurister på Hyresgäst­föreningen. Här rustas du med smarta tips kring livet som hyresgäst. Lär dig mer om dina rättigheter, få svar på de vanligaste frågorna. Sådant som helt enkelt gör livet som hyresgäst enklare!

Vad du kan förvänta dig
Välkommen till en lättsam föreläsning där du får lära dig mer om dina rättigheter, vad du bör tänka på och vilka skyldigheter du också har som hyresgäst. Vem ansvarar för vad, vad är skillnaden mellan normalt och onormalt slitage, vad är egentligen en brist?

Vi bjuder på fika.

Anmäl dig nu
Välkommen till Hyresgäst­föreningens möteslokal på Drottninggatan, Linköping. Föranmälan krävs och det är begränsat antal platser, vilket innebär först till kvarn. 

Anmälan stänger cirka en vecka innan föreläsningen genomförs och mer information kommer genom en bekräftelse via mejl.

  • 24 april, klockan: 18.00-20.00, Linköping