Glädje

Kunskapsarenan i region Sydost

Är du intresserad av att lära dig något nytt eller fördjupa dig i ett spännande tema? Då har du kommit rätt! Här hittar du vilka föreläsningar och kurser som är på gång, både digitalt och lokalt.

Föreläsningar och kurser 2024

Ta chansen, utveckla dig i ditt uppdrag som förtroendevald eller dyk in på en spännande föreläsning med en av våra duktiga jurister eller förhandlare. För det mesta är det enda som krävs att du är medlem. Vilken kurs bokar du?

Utbudet fylls på så snart vi har en föreläsning klar, om du inte är inne här varje dag så kan du enkelt anmäla dig till nyhetsbrevet. Då skickas information om kommande föreläsningar och kurser som kan passa dig via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig.

Engagemang där du bor

För dig som är förtroendevald

Som förtroendevald i en Hyresgäst­förening eller lokal hyresgäst­förening finns det fler kurser ni kan efterfråga och boka genom Hyresgäst­föreningen region Sydost. Det kan vara utvecklande styrelsearbete, hur ni engagerar medlemmar, studiecirklar med mera. Hur vill du utvecklas i ditt uppdrag och hur kan din styrelse utvecklas tillsammans?

Här hittar du kurskatalogen för förtroendevalda