Jobba hos oss

Välkommen till oss på Hyresgästföreningen - en intresseorganisation för hyresgäster och en av Sveriges största folkrörelser.

Vill du också arbeta för att alla människor ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad? ​Hos oss arbetar förtroendevalda och tjänstemän tillsammans för att stärka hyresgästernas boendevillkor, för rimliga hyror och trygghet i boendet.

Mångfald och en humanistisk grundsyn är viktiga värden i vår organisation och en självklarhet för oss alla som arbetar här. Hos oss möts du av engagerade och trevliga kollegor och kommer till en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och bra anställningsvillkor.

Klicka runt på vår webb för att lära känna oss lite mer. Här kan du bland annat läsa om vår historia, vår verksamhet och se vad som är på gång.

Våra lediga tjänster hittar du här och vi ser fram emot din ansökan!

Är du intresserad av ett förtroendemannauppdrag så hittar du mer information här.

 

Just nu har vi tekniska problem med vår växel. Tonvalen fungerar fint, men om du väljer att vänta kvar i telefonen så är som ett lotteri att komma fram. Lägg på och ring igen. Arbete pågår att lösa detta. Tack för ditt tålamod.