Digitala kurser

Här hittar du kurser du kan gå tillsammans med andra online. Kurserna är datumsatta, har en kursledare och genomförs via Teams. Scrolla ner så ser du fler kurser. Utbudet fylls på efterhand.

Jenny "Surtanten" Neikell
Jenny "Surtanten" Neikell

Grönsaksfermentering med
Jenny "Surtanten" Neikell

Datum: tisdag 23 maj
Tid: 18:30–19:30
Plats: digitalt på Zoom

Följ denna länk för att komma till anmälan senast söndag 21 maj.

Intresset för att odla sin egen mat har exploderat de senaste åren och allt fler vill nu lära sig att ta tillvara säsongens grönsaker genom fermentering. Under den här digitala föreläsningen möter vi Jenny "Surtanten" Neikell, författare till flera prisbelönta böcker om fermentering och konservering.

Jenny berättar om den fascinerande fermenteringsprocessen, olika tekniker för att fermentera grönsaker, varför det är så nyttigt och vad man kan äta det till. Hon visar också rent praktiskt hur det går till så du kan sätta igång direkt - varför inte med dina grannar?!

Med över 20 års erfarenhet av fermentering är Jenny en efterfrågad och uppskattad föreläsare som har förmågan att förklara det komplicerade på ett enkelt och inspirerande vis. Läs mer och följ Jenny i sociala medier:

www.surtantens.se
www.instagram.com/surtantens
www.facebook.com/surtantens

 

 

Grodor i ett dockhus

Så engagerar du dig i Hyresgästföreningen

Målgrupp: Medlemmar i region norra Skåne.

Välkommen på en digital informationsträff via Teams med Hyresgästföreningen! Träffen är till för dig som är intresserad av att engagera dig i ditt område eller bara är nyfiken på vad din förening - Hyresgästföreningen gör för någonting. Träffen är öppen för alla medlemmar!

Vi vill gärna höra vad som intresserar just dig och hur du har det där du bor.

Under träffen berättar aktiva medlemmar vad dem gör i föreningen och vilka möjligheter det finns att kunna göra det både trevligare och bättre för oss hyresgäster. Att bo är så mycket mer än att betala hyra varje månad och tillsammans kan vi göra skillnad.

Vi går igenom hur du kan engagera dig i ditt område och hur Hyresgästföreningen fungerar. Att engagera sig hos oss är enkelt och roligt, nivån bestämmer du helt själv.

Dessa träffar erbjuds till alla medlemmar en gång i månaden, första måndagen i månaden, du kan välja mellan dag eller kvällstid. 

Kursledare:
Förtroendevalda och folkrörelseeutvecklare Hyresgästföreningen region norra Skåne

Aktuella datum:

2 januari kl 10.00 -11.00 GENOMFÖRD
2 januari kl 18.00 - 19.00 GENOMFÖRD

6 februari kl 10.00-11.00 GENOMFÖRD
6 februari kl 18.00-19.00 GENOMFÖRD

6 mars kl 10.00-11.00 GENOMFÖRD
6 mars kl 18.00-19.00 GENOMFÖRD

3 april kl 10.00-11.00 GENOMFÖRD
3 april kl 18.00-19.00 GENOMFÖRD

8 maj kl 10.00-11.00 GENOMFÖRD
8 maj kl 18.00-19.00 GENOMFÖRD

Efter sommaren kommer vi erbjuda fler träffar. Håll utkik här på hemsidan!