Digitala kurser

Här hittar du kurser du kan gå tillsammans med andra online. Kurserna är datumsatta, har en kursledare och genomförs via Teams. Scrolla ner så ser du fler kurser. Utbudet fylls på efterhand.

Grodor i ett dockhus

Så engagerar du dig i Hyresgästföreningen

Målgrupp: Medlemmar i region norra Skåne.

Välkommen på en digital informationsträff via Teams med Hyresgästföreningen! Träffen är till för dig som är intresserad av att engagera dig i ditt område eller bara är nyfiken på vad din förening - Hyresgästföreningen gör för någonting. Träffen är öppen för alla medlemmar!

Vi vill gärna höra vad som intresserar just dig och hur du har det där du bor.

Under träffen berättar aktiva medlemmar vad dem gör i föreningen och vilka möjligheter det finns att kunna göra det både trevligare och bättre för oss hyresgäster. Att bo är så mycket mer än att betala hyra varje månad och tillsammans kan vi göra skillnad.

Vi går igenom hur du kan engagera dig i ditt område och hur Hyresgästföreningen fungerar. Att engagera sig hos oss är enkelt och roligt, nivån bestämmer du helt själv.

Dessa träffar erbjuds till alla medlemmar en gång i månaden, första måndagen i månaden, du kan välja mellan dag eller kvällstid. 

Kursledare:
Förtroendevalda och folkrörelseeutvecklare Hyresgästföreningen region norra Skåne

Aktuella datum:

2 januari kl 10.00 -11.00 Anmäl dig här!
2 januari kl 18.00 - 19.00 Anmäl dig här!