1000 gratis kryssningar till Helsingfors och Åbo!

1000 gratis kryssningar till Helsingfors och Åbo!

Stilla nyfikenheten i Helsingfors

Finlands huvudstad är både modern och välkomnande och som besökare är det lätt att förälska sig i stadens enorma utbud. Här väntar långa shoppingstråk, inspirerande kulturliv och stadens fängslande historia där också Sverige haft en stor roll.

Hälsa på Åbo

Lämna vardagstristessen hemma och följ med Amorella genom skärgårdarna till Åbo och tillbaka. Res själv, med din nästa eller med hela familjen och spendera ett dygn fyllt av smakupplevelser, spa-behandlingar och suverän taxfree-shopping.

 

Varmt välkomna ombord!

Medlemserbjudande

 • Stockholm–Åbo 0:- (ord pris ca 270:-) med Economy-hytt för 2–4 personer. Gäller alla dagar 8/3–31/5 2017. Uppge kod HYRES.
 • Stockholm–Helsingfors 0:- (ord pris ca 320:-) med Economy-hytt för 2–4 personer. Gäller söndag–onsdag 8/3–31/5 2017. Uppge kod HYRES.
 • Bra priser även övriga veckodagar och hyttkategorier.
 • För mer information besök www.vikingline/hyres eller ring 08-452 40 00
 • Visa upp ditt medlemskort eller ditt digitala medlemskort i appen när du hämtar ut biljetterna. 

Missa ingen förmån. Ladda ner vår förmånsapp.

Mer inom Resor och boende

Mer i Nationellt

 • Rabatt på begravningar & gravsten

  Hur tar du avsked av en människa som inte kommer tillbaka? Det är mycket svårt. Men en begravning som handlar om ett liv som levts, mer än om döden, blir ett värdefullt minne när livet ska gå vidare. Det kan Fonus hjälpa till med.

  Nationellt
 • Hyr påskbilen hos Mabi

  Hos Mabi Hyrbilar hittar du både vanliga och ovanliga hyrbilar - allt från den lilla stadsbilen till den stora familjejeepen, kombin för den längre resan, cabben för det speciella tillfället samt minibussar och transportbilar i olika storlekar.

  Nationellt
 • Byt till grön el med rött pris

  En av de enklaste sakerna du som privatperson kan göra för miljön är att byta till grön el. Därför har vi nu gjort det ännu enklare för dig som är medlem i Hyresgästföreningen.

  Nationellt

Sök bland mer än 600 förmåner och erbjudanden