Grafik Guldnyckeln

Guldregn över Stoppa bostadskaoset

Kampanjen Stoppa bostadskaoset vinner både guld och silver i branschtävlingar. Låt oss fira framgångarna samtidigt som vi fortsätter arbetet för allas rätt till ett tryggt hem!

Stoppa bostadskaoset har nominerats i två branschtävlingar, och vunnit både guld och silver i båda tävlingarna. Nu senast den 21 oktober i Guldnyckeln, där kampanjen vann guld i kategorin: Samhällsservice, utbildning och ideellt och silver i kategorin: Bästa datainspirerande kampanj. 

Juryns motivering till guldet löd så här: ”Hur många bra kampanjer har vi sett med användargenererat innehåll? Det som låter så enkelt och bra i teorin är så otroligt svårt i praktiken. När någon lyckas och lyckas så här bra, ställer sig hela juryn upp, lyfter på hatten och skriker: Äntligen! Det här är en kampanj som får content att bli angeläget på riktigt. Tack!”

Tidigare i år var kampanjen nominerad i Swedish Content Awards. Guldmedalj fick vi i kategorin Ideell verksamhet och intresseorganisationer och silver i kategorin Effekt och Engagemang.

Vi riktar ett stort tack till alla fantastiska förtroendevalda och anställda som på olika sätt arbetat med kampanjen och gjort detta möjligt. Stort tack också till byrån DET som hjälpte oss att förverkliga våra idéer!