familj tittar på bio
Filmstaden

Köp av pappersbiljetter

Vi hänvisar först och främst till vår förmånsapp för köp av biobiljetter. Bor du i en stad där endast pappersbiljetter fungerar som betalsätt kan du dock beställa vanliga biljetter i papper från oss.

Ladda ner vår förmånsapp!

I förmånsappen kan du enkelt köpa värdekoder/biobiljetter direkt i mobilen. Värdekoderna skickas som sms och utskriftsbara pdf-biljetter direkt efter ditt köp (tjänsten kräver svenskt mobilabonnemang).

Appen hittar du i Google Play eller App Store, sök på Hyresgäst­föreningen. I appen kan du betala både med kort och Swish. 

Bor du i en stad/ort där Filmstaden, Svenska Bio eller Cinemateket inte finns?

Våra digitala värdekoder/biobiljetter fungerar endast på Filmstaden, Svenska Bio och Cinematekets biografer. Biografer som ägs av andra företag kan INTE ta emot Hyresgäst­föreningens digitala biljetter. Därför har du som bor i en stad/ort där Filmstaden, Svenska Bio eller Cinemateket inte har någon biograf möjlighet att köpa pappersbiljetter från oss. Observera att biografen själv bestämmer om de tar emot våra pappersbiljetter, därför rekommenderar vi att du hör av dig till biografen innan du köper biljetterna från oss. 

Observera att leveranstiden oftast är mellan 3-6 veckor på pappersbiljetter. 

Jag behöver köpa pappersbiljetter

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.