barnkalas hyresratt

Hundra år av gemensam kraft

Tänk att vi har kämpat i hundra år för allas rätt till ett tryggt och bra hem. Det ska vi fira, under hela 2023. Välkommen på kalas!

Sveriges starkaste brokiga gemenskap

I hundra år har vi kämpat för allas rätt till ett tryggt och bra hem. Med gemensam kraft har vi förhandlat hyror, drivit igenom lagförslag och utvecklat boendemiljöer. I stort och smått har vi bidragit till att människor trivs i sina hem.  

Trots att vi ser lite olika ut, att vi tycker och känner olika har vi byggt Sveriges starkast brokiga gemenskap. Vi har blivit goda grannar. En folkrörelse och enande kraft som har styrkan att förändra och påverka.

Alla vi spänstiga pensionärer, bullriga familjer, stora som små. Alla vi gladledsna föräldrar med nyligen utflyttade barn. Alla vi hopplösa singlar och hopplöst kära. Vi svenskaste svenskar och utländskaste utlänningar. Låt oss fortsätta kämpa tillsammans för allas möjlighet till ett tryggt hem.

Ett år av firande i stort och smått

Under 2023 kommer vi fira runt hela landet - lokalt, regionalt och nationellt. Hur vill du fira? På den här webbsidan kommer vi publicera nyheter och aktiviteter kring firandet.