Filmer
Hyresgästföreningen

Filmer

Här hittar du filmer kopplade till Hyresgästföreningens verksamhet och intresseområden. Allt från bostadspolitik till gårdsodlingar och annat spännande. Utbudet fylls på efterhand.

hållbar bostadspolitik
iStockphoto

Trygg stadsutveckling

Hyresgästföreningen tycker till om trygghet. Som ett led i vårt arbete med hållbar stadsutveckling fokuserar vi här på begreppet trygghet och vår syn på hur vi kan bidra till att skapa attraktiva och trivsamma offentliga miljöer.

Klicka här för att se filmen "Trygg stadsutveckling"

Marie Linder, förbundsordförande Hyresgästföreningen.
Filippa Ländin
Marie Linder, förbundsordförande Hyresgästföreningen.

Marie möter

Se Marie Linders, Förbundsordförande Hyresgästföreningen, filmserie Marie möter där hon träffar och samtalar med intressanta personer. 

Klicka här för att se filmerna "Marie möter"

Sofia Tungfelt
Jessica Collin
Sofia Tungfelt

Stadsodling

Vi älskar att odla! Hyresgästföreningen region Mitt presenterar Stadsodling, i samarbete med Sofia Tungfelt. Se hela filmen ”Stadsodling” här eller välj vilket avsnitt du vill se i vår spellista på Youtube.

Odlingskursen är lätt att följa och få smarta tips. Välj att odla på din balkong, i ditt fönster eller så odlar du utomhus. Möjligheterna är oändliga - du kan till exempel sätta upp en pallkrage på gården, kanske tillsammans med någon (på rekommenderat avstånd). 

Välj hur du vill se filmen här:

Kurs
Hyresgästföreningen

Mångfald i folkrörelsen

Filmad föreläsning med forskaren Anna Adeniji. Hon berättar om sitt forskningsprojekt i Hyresgästföreningen som resulterade i rapporten ”En folkrörelse för alla?” Föreläsningen är 33 min lång och innehåller fakta, tips och metoder för en mer inkluderande Hyresgästförening. 

Kursen hittar du på vår digitala lärplattform Lärkan, klicka här.

Studiehandledning: En folkrörelse för alla