Glada ungdomar som sitter på marken och håller händer över huvudet

Hallå där, snart är det dags för årsmöte och du är inbjuden!

I slutet av februari får du som medlem en inbjudan till din förenings årsmöte via medlemstidningen Hem & Hyra sidan 49. Det här är din chans att forma framtiden för ditt boende och din hyra. Var med och gör skillnad.

Så varför ska du bry dig?

 • Din röst gör skillnad:
  Gå på årsmötet och gör din röst hörd om ditt boende. Du som medlem kan påverka hyreskostnaderna och förbättra saker i ditt hem.
 • Förhandla klokt:
  På årsmötet kan du anmäl dig till att vara med i hyres­förhandlingarna, då får du chansen att lära dig av våra experter hur man förhandlar smart och effektivt. Dina nya kunskaper kan hjälpa dig att sänka hyrorna och förbättra din boendemiljö.
 • Stärk ditt CV:  
  Att vara med i hyres­förhandlingarna ger dig erfarenheter och värdefulla kunskaper som ser bra ut på ditt CV. Du visar att du har förhandlingskompetens och kan samarbeta med andra parter.

Arbeta för en hållbar framtid:

 • Miljöarbete på hemmaplan:
  Engagera dig i miljöfrågor nära dig och hjälp till att skapa en mer hållbar framtid såsom en säker lekplatser där barn kan att leka. Gemensamma trädgårdar där du och dina grannar kan odla egna grönsaker. Gå trygghetsrundor för att göra ditt område säkrare.
 • Påverka politiken: 
  Hjälp till med att påverka beslutsfattare och politiker att driva frågor som statligt stöd för hållbara renoveringar och valmöjligheter vid renoveringar.
Unga vuxna rapporten
Mostphotos

Kom och var med

Allt engagemang sker på dina villkor – du bestämmer själv inom vilka områden du vill engagera dig och hur mycket tid du vill och kan lägga på ditt uppdrag. Ta chansen att lära känna nya människor och dina grannar. Tillsammans kan vi förbättra ert boende.

Hoppas vi ses på årsmötet!