Information om cookies

Vi använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse och för att mäta hur webbplatsen används. Vad hanterar vi för data

Filmer
Hyresgästföreningen

Filmer

Här hittar du filmer kopplade till Hyresgästföreningens verksamhet och intresseområden. Allt från bostadspolitik till gårdsodlingar och annat spännande. Utbudet fylls på efterhand.

Trygg stadsutveckling
.

Trygg stadsutveckling

Målgrupp: Alla

Hyresgästföreningen tycker till om trygghet. Som ett led i vårt arbete med hållbar stadsutveckling fokuserar vi här på begreppet trygghet och vår syn på hur vi kan bidra till att skapa attraktiva och trivsamma offentliga miljöer.

Se filmen här: Trygg stadsutveckling

Marie Linder

Marie möter

Målgrupp: Alla

Se Marie Linders, Förbundsordförande Hyresgästföreningen, filmserie Marie möter där hon träffar och samtalar med intressanta personer. 

Se filmerna här: Marie möter

 

En folkrörelse för alla

Mångfald i folkrörelsen

Målgrupp: Förtroendevalda i Hyresgästföreningen

Filmad föreläsning med forskaren Anna Adeniji. Hon berättar om sitt forskningsprojekt i Hyresgästföreningen som resulterade i rapporten ”En folkrörelse för alla?” Föreläsningen är 33 min lång och innehåller fakta, tips och metoder för en mer inkluderande Hyresgästförening. 

Kursen hittar du på vår digitala lärplattform Lärkan

Studiehandledning: En folkrörelse för alla

Sofia Tungfelt

Stadsodling

Målgrupp: Alla

Vi älskar att odla! Hyresgästföreningen region Mitt presenterar Stadsodling, i samarbete med Sofia Tungfelt. Se hela filmen ”Stadsodling” här eller välj vilket avsnitt du vill se i vår spellista på Youtube.

Odlingskursen är lätt att följa och få smarta tips. Välj att odla på din balkong, i ditt fönster eller så odlar du utomhus. Möjligheterna är oändliga - du kan till exempel sätta upp en pallkrage på gården, kanske tillsammans med någon (på rekommenderat avstånd). 

Välj hur du vill se filmen här:

Stadsodling (30 minuter)

Stadsodling (30 minuter) Textad

Stadsodling spellistan (10st korta avsnitt)