Missa inte del 2 av Hyresgästföreningens skräckfilm!

Behovet av nya lägenheter är skriande. Sju av tio föräldrar med hemmavarande ungdomar i åldern 20-25 år vill att deras barn ska flytta hemifrån. Bostadssituationen är en mardröm för många. Med en annorlunda film, ”Parent Normal” , vill Hyresgästföreningen uppmärksamma att det behövs byggas fler lägenheter för unga.

Förra helgen inledde Hyresgästföreningen en landsomfattande turné under temat Bygg framtiden, för att uppmärksamma den stora bristen på hyreslägenheter. Första stoppet var i Malmö och Kristianstad, den 24 april når turnén Göteborg. Under våren och början av sommaren kommer turnén sedan att fortsätta runt om i landet. Se www.byggframtiden.se för mer information. 

I samband med denna turné lanseras även Hyresgästföreningens skräckfilm ”Parental Normal”.

Förra veckan presenterade vi del 1 av vår lilla skräckfilm - här kommer nu den spännande fortsättningen...

Huvudrollen i ”Parent Normal” har Johan Rudebeck, känd av många från sin roll som Edward i den barnförbjudna kultklassikern ”Evil Ed” från 1995. Mamman i filmen ”Parent Normal” är Maria Litorell, som även har en roll i nya skräckfilmen ”Insane”. Producent av ”Parent Normal” och ”Insane” är Henrik Koelman, en välkänd person i horror-kretsar.

Se andra delen av filmen här:

http://www.youtube.com/watch?v=IdRG3mlgEiA

Och här hittar du del 1:

http://www.youtube.com/watch?v=lPVIQBlL_xM&NR=1