Repris för succén Hela Landskrona – en hel vecka i mångfaldens tecken

Fjolårets lyckade evenemang blir av igen. Den 22 september går startskottet för HELA Landskrona – en fullspäckad vecka med föreläsningar, workshops, öppet hus och mycket mer.

Samverkan, delaktighet, dialog och mångfald är fyra ord som kan definiera vad HELA Landskrona står för.

– Fantastiskt roligt att kunna samarbeta mellan kommunen och den ideella sektorn på det här viset, säger Sebastian Sanchez Riveros, samordnare på Landskrona stad.

HELA Mässan startar igång det hela och invigs klockan 10.00 den 22 september på Rådhustorget. Här kommer föreningar och organisationer i Landskrona visa upp sin verksamhet. Det bjuds också på flera spännande scenframträdanden.

– Mässan är ett bra sätt för dig som bor i Landskrona att se vilket stort utbud av föreningar här finns som man kan vara delaktig i, säger Helena Rasmusson, verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen region norra Skåne samt projektledare för HELA Mässan.

HELA Veckan kommer vara fullspäckad med workshops, föreställningar, dialoger, öppet hus hos föreningar och organisationer i staden. På lördagen den 29 september avslutas veckan med Pride Landskrona, som bjuder på tal, musik och parad.

– Detta året har vi verkligen fått ihop ett intressant program. Här kommer finnas något för alla! säger Ameli Frostell på Jämlikt.nu och som är projektledare för HELA veckan. 

Hela Landskrona är ett samarbete mellan Landskrona stad, Hyresgästföreningen region norra Skåne och Jämlikt.nu.

Programmet i sin helhet finns på www.landskrona.se/HELA och uppdateras löpande. Klicka på Program i menyn.

För mer information, kontakta:
Sebastian Sanchez Riveros, integrationssamordnare i Landskrona stad: sebastian.sanchezriveros@landskrona.se, 0418-47 35 94

Helena Rasmusson, verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen region norra Skåne och projektledare för HELA Mässan: helena.rasmusson@hyresgastforeningen.se, 010-459 17 44

Ameli Frostell, projektledare på jämlikt.nu samt projektledare för HELA veckan: 070-482 82 30, ameli.frostell@gmail.com