Hyresgästföreningen på Stockholm Pride – för allas lika rättigheter

Nästa vecka är det återigen dags för en av årets stora händelser, Stockholm Pride 2017. Som vanligt kommer Hyresgästföreningen region Stockholm att finnas på plats både i festivalområdet och under själva paraden. Vi vill i år samla så många vänner som möjligt under vår banderoll i paraden – kom och delta med oss! Vi tågar för allas lika rättigheter. Vi är en folkrörelse där alla får rum.

Vårt huvudbudskap under årets Pridefestival kommer vara Rum för alla – för allas lika rättigheter, vi är redo att betyda mer för fler. Ett budskap som står för att alla oavsett sexuell läggning, identitet, ursprung, ålder eller funktionshinder ska ha samma möjligheter. Vi tågar för ett Stockholm där människor med olika bakgrunder och erfarenheter kan mötas och berika varandras liv. Ett Stockholm där det byggs fler hyresrätter, hem som människor har råd att efterfråga. 

– Vårt deltagande i Stockholm Pride är viktigt, det visar att vi är en folkrörelse som finns till för alla människor, vi står upp för mångfald och tar ställning för allas lika värde. Hemmet är en viktig plats där alla ska kunna känna sig trygga och utvecklas till den man är. Det är också en härlig och färgglad festival som avslutas med en fantastisk parad, säger Simon Safari, ordförande i Hyresgästföreningen region Stockholm.

Tillsammans med Hyresgästföreningens förbundsordförande Marie Linder kommer Simon Safari också delta i festivalens avslutande parad, som kommer ringla sig genom Stockholm city den 5 augusti. Du kan följa vårt deltagande genom vår Facebook-sida, klicka på länken här.

För mer information, kontakta:

Simon Safari
Ordförande
Hyresgästföreningen region Stockholm
070-301 61 50