Hyresgästföreningen vann utmärkelsen Årets nyhetsrum 2015

Hyresgästföreningen region västra Sverige utsågs i går kväll till vinnare av utmärkelsen Årets nyhetsrum 2015 i kategorin bygg och fastighet.

  • Grymt roligt, säger Ulrika Abrahamsson, kommunikationschef i region västra sverige.Vi har under hela 2015 arbetat målmedvetet för att bygga ut och förbättra vårt nyhetsrum så den här utmärkelsen är verkligen ett kvitto på att vi är på rätt väg.

Tävlingen anordnas av nyhetsportalen Mynewsdesk och årets upplaga är den sjunde i ordningen. Tanken är att uppmuntra organisationer och företag att arbeta ännu bättre i sina nyhetsrum och att visa på de många möjligheter som portalen erbjuder.

De nominerade företagen och organisationerna tävlar i flera kategorier och i varje kategori finns tre nominerade. Juryns motivering för att utse Hyresgästföreningen i västra Sverige till vinnare i kategorin bygg och fastighet lyder så här:

”Vinnaren arbetar på ett grymt sätt med flera olika typer av innehåll - de har förstått värdet av variation. Det är också ett företag som vågat ta steget till rörligt material på ett kreativt sätt! Enkelt, snyggt och effektivt.”

Bilden Idha Tell och Ulrika Abrahamsson från region västra Sveriges kommunikationsenhet tog emot utmärkelsen vid ceremoni i Stockholm i går kväll.