Richard Mortenlind ny regionchef för Hyresgästföreningen Norra Skåne

Idag har Richard Mortenlind utsetts till ny regionchef för Hyresgästföreningen Norra Skåne. Han kommer närmast från Halmstad kommun där han är chef för Barn- och ungdomsförvaltningen. Richard Mortenlind tillträder tjänsten den 1 januari och efterträder Jan Olof Sandén som går i pension vid årsskiftet.

-  Att samhället ska kunna åstadkomma bra boendemiljöer för alla är en av de allra största utmaningarna vi står inför i dagens på många sätt segregerade samhälle. Jag vill vara med och anta den utmaningen och vara en del av de samhällsinsatser som Hyresgästföreningen gör, säger Richard Mortenlind i en kommentar.

Hyresgästföreningen Norra Skånes regionchef har verksamhetsansvar och ansvarar bland annat för personalen som finns på kontoret i Helsingborg med 46 anställda. Mortenlind kommer också jobba nära Hyresgästföreningens regionsstyrelse.

-  Jag ser fram emot vårt samarbete och tror att det kommer att bli gott. Vi hälsar Richard varmt välkommen, säger Merete Sundholm, regionsstyrelseordförande för Hyresgästföreningen Norra Skåne.

För mer information:

Richard Mortenlind, tillträdande regionchef Hyresgästföreningen Norra Skåne, tel:070-257 51 82

Merete Sundholm, regionstyrelseordförande Hyresgästföreningen Norra Skåne, tel: 0762-501052