#//Flerhem - nyckeln till utbildning och jobb

Äntligen är det dags för årets hetaste bostadsdebatt. Nu på torsdag 28 augusti gör Hyresgästföreningen, Göteborgs Förenade Studentkårer, jagvillhabostad.nu och Nöjesguiden gemensam sak och bjuder in till diskussion om en av Göteborgs viktigaste framtidsfrågor.

Vi vill helt enkelt veta vad politikerna i Göteborgs kommunstyrelse tänker göra år bostadssituationen i staden. På plats i debatt-panelen finns därför:

Martin Wannholt M

Mats Arnsmar S

Helen Odenjung FP

David Lega KD

Marie Lindén V

Ulf Kamne MP

Även ungdomsförbunden till de medverkande partierna kommer att finnas på plats och delta i debatten. Moderator är Mohamed El-Abed.

Debatten hålls i Göteborgs Auktionsverks nya lokaler på Värmlandsgatan 2, strax intill Stena Lines Danmarksterminal.  Närmaste spårvagnshållplats är Masthuggstorget. Vi startar klockan 18.00 med enklare tilltugg, dryck och mingel. Själva debatten drar sedan igång klockan 19.00.

Du är självklart varmt välkommen att bevaka debatten. Eftersom det finns ett tak för hur många personer som får vistas i lokalen behöver du dock anmäla dig i förväg. Det gör du till Erik Normark endera på telefon 0703 - 619015 eller via mail: erik.normark@hyresgastforeningen.se

Väl mött på torsdag 28 augusti.

Eftersom antalet platser är begränsade kommer vi att webbsända hela debatten via tjänsten bambuser.  Länken till sändningen hittar du på http://bambuser.com/channel/hyresgastvast