Information om cookies

Vi använder cookies för att ge dig en bättre webbupplevelse och för att mäta hur webbplatsen används. Vad hanterar vi för data

Hyresgästföreningen
Hyresgästföreningen

Lediga jobb

Vill du ha ett jobb där du hjälper människor till ett bra hem? Bli en av oss på Hyresgästföreningen!

Välkommen till oss på Hyresgästföreningen – en intresseorganisation för hyresgäster och en av Sveriges största folkrörelser. 
 
Vi tror på att alla människor har rätt till ett bra hem. Hos oss arbetar förtroendevalda och tjänstemän tillsammans för att stärka hyresgästernas boendevillkor, för rimliga hyror och för trygghet i boendet.

Vad vi tror på

Mångfald och en humanistisk grundsyn är viktiga värden i vår organisation och en självklarhet för oss alla som arbetar här. Hos oss möts du av engagerade och trevliga kollegor och kommer till en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och bra anställningsvillkor.  
 
Den första hyresgästföreningen bildades redan 1915 i Nynäshamn. Missnöjda hyresgäster, som bodde i Telegrafverkets bostäder, hade fått nog och samlades till möte. De hade varken el eller vatten men desto mer råttor och annan ohyra. När hyresvärden vägrade göra något åt problemen beslöt de boende att gå samman för att få till en förändring. Och vi drivs fortfarande av samma övertygelse om att alla ska ha rätt till ett bra hem. 

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Klicka runt på vår webb för att lära känna oss lite mer och titta gärna på filmerna nedan och få en inblick i vår vardag.