Medlemspris hos SF Bio

Medlemspris hos SF Bio

Använd en av våra mest populära medlemsförmåner - billiga biobiljetter. Unna dig själv en härlig biokväll eller ge bort några biljetter i present! Biljetterna gäller på alla SF Bios biografer och även en del andra biografer.

Läs om aktuella filmer och se trailers på sf.se

OBS! Då momsen på företagsbiljetter har höjts till 25 % kostar biljetterna 95:- från och med 29 december 2016.

Medlemserbjudande

 • Biobiljetter för 95 kronor/styck.
 • Du kan beställa max tio biljetter åt gången. Leveranstid är cirka en vecka. Biljetterna är giltiga upp till ett år från beställningsdatum. Hyresgästföreningen har ingen möjlighet att lösa in förfallna biljetter. Kontrollera därför alltid giltighetstiden. Vid 3D-visning på SF Bio-biografer tillkommer en kostnad på 15 kr för 3D-glasögon som du sedan får behålla. På övriga biografer förekommer en tilläggskostnad på ca 30 kr vid 3D-visning. På en IMAX-visning tillkommer en kostnad på 60 kr. Dessa tilläggskostnader betalas på biografen.
 • Beställ så här: sätt in beloppet för önskat antal biljetter på plusgiro 29 71 68-7. Skriv medlemsnummer, namn och adress som meddelande/fakturanummer. Om det är ont om plats skriv in så mycket du får plats med.
  OBS! Betalar du via Internet skriv i första hand ditt medlemsnummer och namn!
 • Du kan max köpa 10 biljetter/tillfälle och 20 biljetter/månad. 
 • Observera att biljetter för barn och pensionärer i vissa fall kan vara billigare än förmånsbiljetterna. 
 • Biobiljetterna är för eget bruk och det är inte tillåtet att köpa biljetter för vidareförsäljning.

Missa ingen förmån. Ladda ner vår förmånsapp.

Mer inom Kultur och nöjen

Mer i Nationellt

 • Rabatt på begravningar & gravsten

  Hur tar du avsked av en människa som inte kommer tillbaka? Det är mycket svårt. Men en begravning som handlar om ett liv som levts, mer än om döden, blir ett värdefullt minne när livet ska gå vidare. Det kan Fonus hjälpa till med.

  Nationellt
 • Hyr påskbilen hos Mabi

  Hos Mabi Hyrbilar hittar du både vanliga och ovanliga hyrbilar - allt från den lilla stadsbilen till den stora familjejeepen, kombin för den längre resan, cabben för det speciella tillfället samt minibussar och transportbilar i olika storlekar.

  Nationellt
 • Byt till grön el med rött pris

  En av de enklaste sakerna du som privatperson kan göra för miljön är att byta till grön el. Därför har vi nu gjort det ännu enklare för dig som är medlem i Hyresgästföreningen.

  Nationellt

Sök bland mer än 600 förmåner och erbjudanden