Äntligen kan du byta till iPhone 7!

Äntligen kan du byta till iPhone 7!

Den senaste modellen från Apple, starkare och snabbare än någonsin! Nya kraftfulla processorn A10 Fusion, 4,7” Retina HD-skärm med Multi-Touch, vatten- och dammtålig, praktiska Touch ID och kamera på 12 megapixlar. Som medlem får du 10 % abonnemangsrabatt på Apples senaste modell (med 32GB minne)!

3 är en världsledande mobiloperatör som specialiserat sig på 3G. 3 erbjuder mobil telefoni, mobilt bredband samt en rad olika mobila tjänster i både 3G och 4G-nätet.

Idag täcker 3:s nät 98,5 % av Sveriges befolkning. Det innebär att ca 9,3 miljoner svenskar kan ringa, SMSa och surfa med 3. Kontrollera hur täckningen ser ut där du befinner dig.

3:s nät är grunden varpå hela deras verksamhet vilar, och kanske deras största stolthet. 3 har alltid stått för snabb surfhastighet och höga datamängder.

I en jämförelse av 114 butikskedjor 2015, landade 3s butiker på en delad förstaplats i kundbemötande. 

Medlemserbjudande

 • iPhone 7 (32 GB) 446 kr/mån (ord. pris 469 kr/mån)
  Ingen aktiveringsavgift tillkommer (ord. pris 250 kr). Gäller t.o.m. 16/4 2017 och innefattar 24 månaders avtal med 3Fastpris 1 GB med en totalkostnad på 10 707 kr. Rabatterna går ej att kombinera med andra erbjudanden. 
 • Mobiler
  10 % rabatt på abonnemangsavgiften*
  Fast pris på samtal & SMS
  Välj mellan 1 – 60GB surf
  Fri aktiveringsavgift (värde 250 kr) för mobilabonnemang och surfabonnemang (ej surfplattor)
 • Bredband
  20 % rabatt på månadsavgiften*
  Välj mellan 15-60GB data i 3G eller 4G
  Fri aktiveringsavgift på tre.se (värde 250 kr)
 • Surfplattor
  20 % rabatt på månadsavgiften*
  Välj mellan 15-60GB data
  Surfplattor från Apple, Samsung, Sony & Asus
 • Hemtelefoni
  10 % rabatt på månadsavgiften*
  Fast pris på samtal till alla operatörer
  Behåll ditt fasta nummer i mobilen
  Fri aktiveringsavgift på tre.se (värde 250 kr)

Avtal med rabatt är möjligt att teckna för såväl nya som befintliga förlängningsbara abonnemang, både för dig och för din familj. Medlemskapet kan komma att kontrolleras i nära samband med köp. Rabatten kommer retroaktivt krävas tillbaka för personer som ej var medlem vid köptillfället. 

*Rabatt beräknas på abonnemangets grundmånadsavgift, dvs månadsavgiften innan ev tillägg för hårdvara, 4G-funktionalitet och/eller tilläggstjänster.

Missa ingen förmån. Ladda ner vår förmånsapp.

Mer inom Elektronik och elartiklar

Mer i Nationellt

 • Rabatt på begravningar & gravsten

  Hur tar du avsked av en människa som inte kommer tillbaka? Det är mycket svårt. Men en begravning som handlar om ett liv som levts, mer än om döden, blir ett värdefullt minne när livet ska gå vidare. Det kan Fonus hjälpa till med.

  Nationellt
 • Hyr påskbilen hos Mabi

  Hos Mabi Hyrbilar hittar du både vanliga och ovanliga hyrbilar - allt från den lilla stadsbilen till den stora familjejeepen, kombin för den längre resan, cabben för det speciella tillfället samt minibussar och transportbilar i olika storlekar.

  Nationellt
 • Byt till grön el med rött pris

  En av de enklaste sakerna du som privatperson kan göra för miljön är att byta till grön el. Därför har vi nu gjort det ännu enklare för dig som är medlem i Hyresgästföreningen.

  Nationellt

Sök bland mer än 600 förmåner och erbjudanden