Ansökan om autogiro

Betala gärna din medlemsavgift via autogiro. Autogiro är enkelt och innebär att din medlemsavgift dras från ditt konto varje månad. Samtidigt gör du en insats för miljön, när vi inte behöver skicka några betalningsavier i papper. De som betalar sin medlemsavgift via betalningsavier får en avi varje kvartal och får betala för tre månader åt gången.

Ansökan signerar du med BankID eller Mobilt BankID. Har du inte det kan du ringa till oss på 0771-443 443 och göra din ansökan via telefon.

Medlemskapet börjar gälla när minst en medlemsavgift betalats till Hyresgästföreningen. Om du önskar hjälp från oss eller vill ha rösträtt innan din första medlemsavgift hunnit betalas, och har valt autogiro som betalsätt, ringer du oss på 0771-443 443. Vi hjälper dig med en snabbare engångsinbetalning av första medlemsavgiften.

Vi värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter med respekt, allt i enlighet med gällande dataskyddslagar.  Läs gärna vår uppdaterade integritetspolicy där vi beskriver hanteringen i detalj. 

Om du vill veta mer om hur det fungerar med autogirobetalning så finns utförlig information här: Om autogiro