Välkommen till inspirationskväll!

 • Malmö

Hyresgästföreningen bjuder in dig till en inspirationskväll den 30 november där skapande och smarta lösningar i hemmet står i fokus.

Det blir föreläsningar, utställare och mingel!

Det här händer

Under kvällen kommer du kunna binda din egen blomsterkrans tillsammans med Isabella Magnusson som driver Florera, den miljömedvetna blomsterbutiken på St Knut i Malmö

Ta del av smarta förvaringars och inredningstips från GRANIT, se hur Teddys Nostalgi inreder med snygga ”gamla” prylar.

Testa på decopage med ABF, spana in JALLA trappans sy-ateljés snygga tygskapelser och ha en riktigt trevlig och inspirerande kväll med andra medlemmar i Hyresgästföreningen!

Om du går och funderar på vad man får och inte får göra i en hyresrätt – få svar på dina frågor av Josephine Stensson och Christian Lundberg från Hyrespodden.

Till det detta bjuds det på något gott att mumsa på, från hemlig matinspiratör.

Förvarings pep-talk!

Vi rundar av kvällen med att lyssna på förvaringsdrottningen och författaren Paulina Draganja, känd från Äntligen hemma, som delar med sig av sina bästa förvaringsknep! Kom och låt dig inspireras av experter som delar med sig av sina tips kring hur du kan få ditt hem att grönska!

Så anmäler du dig:


Begränsat antal platser så först till kvarn! Skicka in din anmälan senast den 27 november till: inspiration@ hyresgastforeningen.se

Evenemanget är gratis och öppet för dig som är medlem i Hyresgästföreningen. Du kan även ta med en vän som inte är medlem. Varmt välkommen!

PS. Det kommer även att finnas en barnhörna - alla åldrar är välkomna!

 

Kontaktperson: Sanna Axelsson, inspiration@hyresgastforeningen.se, 0104592304

Händer just nu i Skåne

 • 24 apr

  Språkcafé på Gamlegården

  2019-04-24 | Skåne, Kristianstad

  Välkommen till språkcaféet på Gamlegården i Kristianstad. Vi träffas på onsdagar - ingen anmälan behövs och vi bjuder på fika!

 • 24 apr

  Medlemskväll: Rättigheter och skyldigheter som hyresgäst

  2019-04-24 | Skåne, Malmö

  Du som medlem i Malmö är inbjuden till en temakväll om hyresjuridiska frågor! OBS! Begränsat antal platser – först till kvarn gäller! Kom i god tid, dörrarna stängs vid kl 18.

 • 25 apr

  Bomöte med Ebo

  2019-04-25 | Skåne, Marieholm

  Bomöte med Ebo

 • 26 apr

  Läxhjälp för vuxna i Landskrona

  2019-04-26 | Skåne, Landskrona

  Du som är vuxen och studerar på SFI eller SAS är välkommen på läxhjälp på Landskrona bibliotek på tisdagar och fredagar!

 • 28 apr

  Unik fotoutställning om människor i hyresrätt

  2019-04-28 – 2019-08-31 | Skåne, Landskrona

  Under ett års tid har Hem & Hyras reporter Gry Ellebjerg fotograferat och intervjuat hyresgäster med unika livsöden. Trots att de bor på olika adresser har de mycket gemensamt. Sorg, kärlek och en längtan efter gemenskap. Utställning heter "I hjärtat är vi alla grannar"