Får? Får inte? Kom och prata hyresjuridik med oss!

Juristen Lovisa Prodenius, med över 10 års erfarenhet av hyresjuridik, guidar dig igenom aktuell lagstiftning med exempel från verkligheten längs vägen. Vi träffas på Cafét Systrar & Bönor i Trelleborg som håller kvällsöppet för oss. Onsdagen den 30 maj 18:30-20:00.

Så, undrar du över när värden måste åtgärda ett fel i lägenheten? Eller hur länge det är rimligt att vänta på att få något fixat? Kanske bor du i andrahand? Alla frågor och funderingar tas emot. Då vi träffas under middagstid bjuds det på Systrar & Bönors goda räkmacka!
Sanna och Lovisa från Hyresgästföreningen sitter på cafét från klockan 18:00 om du vill ha rådgivning om den egna lägenheten på plats. Utrustade med data, wifi och en massa blanketter kan vi nog lösa det mesta tillsammans!
Varje vår och höst arrangerar Hyresgästföreningen i Trelleborg medlemskvällar. På olika teman har vi föreläsning och diskussioner om att bo i just hyresrätt. Kvällen är till för dig som är medlem, vill du ta med en familjemedlem, vän eller annan trevlig är de välkomna!
Anmäl dig till Sanna Axelsson på sanna.axelsson@hyresgastforeningen.se
eller 010 459 23 04.
När: onsdagen den 30 maj
Tid: kl. 18:30-20:00
Var: Systrar & Bönors café
Algatan 26-28, Trelleborg

Väl mött!

Kontaktperson: Niels Nielsen, 0737-83 57 53

Händer just nu i Skåne

 • 27 sep

  Föreläsning: Sju nycklar till livslångt lärande

  2018-09-27 | Skåne, Landskrona

  Välkommen när Ann Gomér ger en spännande föreläsning om hur du med sju nycklar kan lära under hela livet. För både unga och gamla.

 • 4 okt

  Zombieöverlevnad - föreläsning med Herman Geijer

  2018-10-04 | Skåne, Helsingborg

  Hur förbereder du dig mentalt ifall en katastrof inträffar? Det vet Herman Geijer, zombieöverlevnadsexpert, som kommer och föreläser om katastrof- och krishantering torsdag 4 oktober i Helsingborg. Välkommen!

 • 6 okt

  Öppet hus

  2018-10-06 | Skåne, Trelleborg

  Hyresgästföreningen har öppet hus för dig och dina barn, kom och få tips och idéer hur du kan hjälpa till eller få hjälp i/av Hyresgästföreningen LH östra.

 • 20 okt

  Träff för förtroendevalda och aktiva medlemmar

  2018-10-20 | Halland,Skåne, Helsingborg

  Du som är förtroendevald eller aktiv medlem i Hyresgästföreningen region norra Skåne är inbjuden till träff på regionkontoret i Helsingborg lördag 20 oktober.

 • 7 nov

  Medlemsföreläsning: Inred i 5 enkla steg

  2018-11-07 | Skåne, Landskrona

  Gillar du heminredning och vill få bra tips och nya idéer? Som medlem är du välkommen på en inspirationsföreläsning som vi anordnar tillsammans med IKEA.

Vill du också göra skillnad?

När du engagerar dig i Hyresgästföreningen kan du verkligen göra skillnad och förbättra både för dig själv och för andra hyresgäster.