Snabbkurs i hyresjuridik!

Välkommen på en snabbkurs om vad som gäller för dig som bor i hyresrätt!

Kan jag måla om i min lägenhet utan att fråga hyresvärden? Vad gör jag när spisen går sönder? Det och mycket mer får du svar på under kursen. Vår förhandlare berättar om vilka krav du kan ställa på ditt boende när det kommer till underhåll, störningar och brister.

Anmälan: senast den 19 september till: norraskane@hyresgastforeningen.se
eller till 010-459 17 41. Kursen är gratis och öppen för medlemmar i Hyresgästföreningen. Är du inte medlem ännu? Vi hjälper dig att bli det på plats!

Vi bjuder på macka och kaffe,
varmt välkommen!

 

Händer just nu i Halland

 • 17 nov

  Träff för förtroendevalda och aktiva medlemmar

  2018-11-17 | Halland,Skåne, Helsingborg

  Du som är förtroendevald eller aktiv medlem i Hyresgästföreningen region norra Skåne är inbjuden till träff på regionkontoret i Helsingborg lördag 17 november.

 • 21 nov

  Crush Talks - hur känns det att aldrig få en egen bostad?

  2018-11-21 | Halland,Västra Götaland, Göteborg

  Välkomna till Crush-Talks den 21 november med Carina Listerborn, professor i stadsbyggnad vid Institutionen för urbana studier och verksam vid Institutet för bostadsforskning vid Malmö universitet.

 • 28 nov

  Europas Braslia - en film om Sagal Hussein från Hjällbo

  2018-11-28 | Halland,Västra Götaland, Göteborg

  Inspirerade av Le Corbusiers idéer om staden som en maskin, och estetiken från Brasiliens nya huvudstad Brasilia, försökte stadsplanerarna i Göteborg bygga en ny stad för 200 000 invånare, mitt ute i skogen. Ingenting blev som dom hade planerat. Europas Brasilia berättar den episka historien om de nordöstra förorterna i Sveriges största industristad Göteborg.